15 Många viktiga mäns tillbehör

Alla efterbehandling
Att sätta ihop en bra titt är mycket mer än bara jackan, skjorta, byxor och skor som du bär. Det är de små detaljerna och tillbehören som verkligen kan göra outfit och dra allt ihop. Med tillbehör handlar det dock inte bara om kläder – de kan också sträcka sig till andra områden i ditt liv. Låt oss kolla in 15 av de viktigaste tillbehören för män.

BUTIKEN

Bläddra i vår samling av skräddarsydda herrkläder och tillbehör

UTFORSKA

1. Vit ficka kvadrat

Nummer ett. En vit fickfyrkant. Detta är en av de mest mångsidiga fickkvadrarna att ha. Det är oerhört enkelt att stil. Du kan bära den med ett formellt utseende. Du kan bära den med en serviceutseende. Det kan vara service casual eller smart casual. Fungerar med en mängd olika jacka färger och mönster … nu, enligt min mening, måste du faktiskt ha två vita fickfält. Du måste ha en i bomull. Och du måste ha en i siden. Anledningen till detta är att du vill kunna täcka spektrumet från mycket formella till mycket mer avslappnade. Silk är mycket mer formell. Bomull mycket mer avslappnad. Jag kommer att säga att eftersom du kommer att få så mycket användning av detta är det värt att spendera lite pengar på ett riktigt fantastiskt exempel på var och en. Mina personliga val är för Cotton, Paul Stuart eller Eton. Och för siden kan du inte göra bättre än Charvet.

2. slips

Nummer två. En slips. Nu kanske du är någon som inte behöver bära slips dagligen. Men oavsett om det är ett garderobskrav för ditt jobb, är det något som varje person måste ha. Återigen, som fickfält, tror jag inte att en räcker. Du måste ha minst två band för att täcka dig från en mycket mer klädig synvinkel hela vägen till något mycket mer smart avslappnad och avslappnad. För den, för den mycket mer smarta avslappnade slips, kommer jag att rekommendera en maringrenadin. Det har lite struktur så det lämpar sig för mycket mer avslappnad utseende. Och sedan för Dressier Tie kommer vi att välja ett klassiskt randigt slips i siden. Återigen, för att spela det säkert och få mest mångsidighet, rekommenderar jag att du väljer marin. Också ett bra val om det är ditt mycket mer klänning.

x

3. TIE -bar

Nummer tre. Så som ett tillbehör för ditt slips – ett tillbehör för tillbehör – en slipsbar. Det är en fantastisk liten extra touch då och då. Och också mycket funktionellt eftersom det håller ditt slips fäst vid din skjorta, så det kommer inte att blåsa i vinden eller doppa i ditt kaffe, eller något liknande. Välj en som är grundläggande och en som matchar många av de metaller du bär. Så om du bär ett stål -armbandsur, skulle jag rekommendera detsamma för din slipsbar. Håll dig borta från nyheter med nyheter. Inte det ideala sättet att locka uppmärksamhet.

4. Solglasögon

Nummer fyra. Solglasögon. Varje kille måste ha ett par solglasögon. Och de solglasögon du väljer måste verkligen matcha din stil och din personlighet. Det är svårt för mig att säga att det här är det par av solglasögon du behöver ha. Om du har en mycket mer klassisk stil kan du prova några klubbmästare. Om du har en mycket mer sportig stil, kan du undersöka vissa flygare, som en klassisk Ray-Ban, Randolph Engineering eller American Optical. Om du har en klassisk stil och du är bekväm och säker på solglasögon, skulle jag prova något av Persol – antingen 649 eller 714.

5. Halsduk

Nummer fem. En scarf. Så halsdukar tjänar två syften. Praktisk. De håller dig varm. och estetik. De ser snygga ut. De kan vara en accent. De kan komplettera din outfit och faktiskt dra allt ihop. Återigen måste halsduken du har återspeglar din stil och personlighet. Jag skulle rekommendera en ullhalsduk. Om du är en mycket mer standardkille, välj bara något i en solid färg. Marinen är alltid ett fantastiskt val. Kamel eller vinröd om du försöker hitta något kanske lite mer säsongsbetonat. Om din stil är mycket mer äventyrlig, eller säger, mycket mer avancerad, välj absolut ett mönster. En stor rutig är bra. Och du kan också hitta halsdukar med riktigt, riktigt komplexa och intressanta mönster.

6. Bälte

Nummer sex. Ett bälte. Nu det största folket undrar om bälten är, behöver de matcha dina skor exakt? Helst har ditt bälte och skor samma färg. Det ser bra ut när de matchar. Men låt oss vara riktiga här. Om du har flera par skor är det omöjligt – ja, inte omöjligt, men orealistiskt – att ha ett bälte för att matcha varje enskilt par skor som du har. Om du har ett svart läderbälte och ett medelbrunt läderbälte kommer du att täckas tillräckligt, i nästan alla situationer.

7. portfölj

Nummer sju. En portfölj. Nu, bara för att du inte har ett standardkontorsjobb indikerar inte att du inte kan bära en portfölj. Som jag har sagt i hela videon, alla tillbehör du har måste matcha din stil, det måste matcha din livsstil och det syfte du skulle använda den för. Det finns många olika typer av portföljer för alla olika typer av människor. Om du harE att mycket mer standard typ av kontorjobb, skulle jag säga att en läderportfölj är ett fantastiskt val. Frank Clegg är min personliga favorit. Om du vill ha något på den mycket mer avslappnade sidan är en klassisk filson -portfölj i Twill vägen att gå. Och om du försöker hitta något som är ett slags mellan stil, skulle jag rekommendera den Cary portföljen av Stuart och Lau.

8. Helgväska

Nummer åtta. En helgväska. Jag pratar om en duffelväska. En resväska är bra, men för mig finns det något mycket mer elegant och klassiskt sofistikerat med en bra helgväska. Passar allt du behöver och ingenting du inte gör. Det hjälper dig verkligen också en mycket effektivare packare. De mest eleganta och naturligtvis många dyra helgväskor är läderduffle påsar. Du får det du betalar för här när det gäller kvaliteten på läderet. En läderväska av högre kvalitet kommer att hålla längre och se bättre ut över tiden. Återigen, mitt val är Frank Clegg. För något mycket mer avslappnad och utomhus är Filson ett fantastiskt alternativ. Jag skulle välja en medelstor.

9. Se

Nummer nio. Ett armbandsur. Kom igen, du kunde inte njuta av den här videon och inte veta att jag skulle välja en klocka. Jag tycker att det är bra att ha två klockor i din samling – en klänning njuta av såväl som något på den sportigare sidan. Klänning njutning måste vara ganska grundläggande och inte också. Det kan bara vara dags, bara ha en svep sekunders hand, eventuellt ett datumfönster och på en läderrem. Sportig njutning kan vara större, på ett metallarmband. Naturligtvis är himlen gränsen när den avser prissättning när det gäller klockor. Du måste välja något som passar din budget såväl som din stil.

10. Plånboken

Nummer 10. En plånbok. Fullständig avslöjande, jag är inte en betydande budgetkille – jag använder faktiskt ett kortfall, vilket också är ett bra alternativ. En bra budget eller något för att hålla dina värdesaker i, som IDS, Cash, Credit Scores -kort är absolut nödvändigt. Och som alla tillbehör är den du väljer verkligen något av ett uttryck för din personlighet och din personliga stil. Det finns massor av fantastiska mycket mer tekniska orienterade plånböcker där ute, men om det var jag, om jag var en budgetkille, skulle jag välja en läderräkning eller trifold plånbok.

11. manschettknappar

Nummer 11. Manschettknappar. Tja, om du inte har en fransk manschettskjorta behöver du inte manschettknappar, men du måste få en fransk manschettskjorta eftersom de är oerhört snygga. Ett grundläggande par manschettknappar är ett absolut måste. Återigen, tänk på metallerna som du bär mycket och får dina manschettknappar i en matchande metall. Du kan göra en grundläggande oval. Du kan göra en knut. Dessa är båda mycket mångsidiga och kan fungera över olika kläder. Manschettknappar kan ge dig möjlighet att visa upp lite av din personlighet eller dina intressen. Massor av olika typer av manschettknappar där ute hela vägen från cykelväxlar till gummikycklingar. Undvik dock dessa mycket mer manschettknappar för nyhet, särskilt om det kommer att bli det enda paret du äger. Du vill att dina uppgifter ska vara subtila och inte ropa för uppmärksamhet.

12. Penna

Nummer 12. En penna. Och jag pratar inte om en bic eller pennan som du stal från det sista hotellet du bodde på. Att ha en penna, enligt min mening, ett av märkena av en modern stilman. Som när du går till en restaurang känns det bra att ta ut din egen penna för att underteckna räkningen. Om du har gjort det tidigare vet du vad jag pratar om. Det behöver inte vara en otroligt snygg penna. Det kan vara något som Fisher Space Pen eller Karas Kustoms Retrackt Pen. Eller så kan det vara något lite snyggare, mycket dyrare, som en Montblanc.

13. Dopp Kit

Nummer 13. Ett Dopp -kit. När du reser måste du ha någonstans för att lagra alla dina toalettartiklar och skötseltillbehör. Kasta dem inte bara slumpmässigt i din väska eller resväska. Få ett ordentligt Dopp -kit. Ett respektabelt Dopp-kit kommer att köra dig cirka 30-40 dollar men du kan naturligtvis betala för en mycket mer premiumprodukt. Oavsett vilken du får, se till att det är långvarigt och att det är tillräckligt stort för att hålla alla dina saker.

14. Fickkniv

Nummer 14. En fickkniv. Detta är också en fantastisk att ha och en som kommer otroligt bra när du minst förväntar dig det. Från att öppna upp paket, att klippa garn, till spridning av jordnötssmör eller bara vara den person som har kniven när någon slumpmässigt frågar, hej har någon en kniv? Det känns bra att antingen hjälpa till och bara få saker att göra snabbt och enkelt. Det kan vara något så grundläggande som en schweizisk armékniv. Eller det finns ett antal avancerade knivtillverkare där ute som du kan spendera mycket pengar på. Jag har några fina knivar, skulle jag säga. Jag har en Benchmade Griptillian. Även från Benchmade en utsändare. och också en Spyderco Sage.

15. ficklampa

Och slutligen nummer 15. En ficklampa. Jag pratar som en liten ficklampa. Som en kniv är det något du inte kommer att använda hela tiden, men när du behöver den kommer du att vara mycket nöjd med att du har den. Jag har inteVe massor av erfarenhet med olika ficklampor. Under de senaste tio åren har jag haft denna riktigt lilla Fenix LD01, jag tror att E01 är den nyare versionen. Det är som 40 dollar på Amazon. får jobbet gjort.

Något jag lämnade ut? Klocka in nedan.

Stilfullt din,

Brian sacawa

Glöm inte Women Department när du köper dina cricketkläder grossist från topptillverkare

inte förbise Women Department när du köper din cricketkläder grossist från topptillverkare
31/10/2015, postat av Alanic Global
Cricket har alltid varit en favorit och galna bland män i alla åldrar. Men idag har ökningen av kvinnliga turneringar och kvinnliga idrottare i denna sport lyckats toppa intresset för många kvinnor. Vissa strävar efter att bli professionella, medan andra spelar det på sin passtid. Och framför allt har antalet kvinnor som tittar på denna sport ökat dramatiskt. Och detta har lett till att tillverkare av cricketkläder har särskilt uppmärksamhet medan de skräddarsyr utrustningen för dessa fantastiska damer.

Mer komfortmän behöver den tröskelkomfortnivån i sina utrustning, så att de kan spela så bekvämt som möjligt. Men efterfrågan och behovet av kvinnor är på en helt annan nivå. Och det är därför produktionsprocessen för deras slitage är i design, skärning, syning eller sublimering behöver särskild uppmärksamhet från cricketklädertillverkare. Effektiva maskiner- Komfortnivån för alla slitage är direkt korrelerade med hur bra är maskinerna som bearbetar det. Så nya och effektiva tekniska maskiner och verktyg måste användas i kvinnors cricketkläder. Detta gör tygerna ännu mer töjbara och lätt tvättbara. Dessutom gör Dri-Fit-tekniken dessa kläder mycket genomförbara i att slåss mot svettningar. Det gör att svettarna passerar genom fibrerna från insidan till den yttre ytan och avdunstar sedan snabbt.

Sublimationer- Hela sublimeringsprocessen är lite kontroversiell och icke-rekommenderad av många människor på sportkläder; Det blockerar klädernas fibrer och påverkar dess wicking egenskaper. Detta kan vara sant i vissa fall, men när du köper ditt lager från topp och pålitliga leverantörer av cricketkläder kan du vara säker på; Det är inte fallet med deras grossist.

Som redan nämnts använder tillverkare av cricketkläder effektiva tekniska verktyg och maskiner. Detta lägger inte bara till wicking egenskaper i sina kläder, utan håller dem också mycket effektiva även under och efter sublimeringsprocessen. Avtrycken absorberas i de små fibrerna utan antydan till extra lager. Detta gör också att dessa cricket bär mycket hållbara; Och även efter flera tvättar skulle de se ut som de nya.

Style kvinnor prioriterar stil mer än män gör. Så cricketklädleverantörer erbjuder många olika sorter som är mycket fashionabla och trendiga. Från olika färgkombinationer till olika mönster och mönster- kvinnor får massor av kvalitetsalternativ.

Bara en vanlig polo -tröja och byxa räcker inte för kvinnorna. Så tillverkare av cricketkläder erbjuder många olika typer av slitage; Som shorts, full ärm eller ärmlösa tröjor, hattar eller mössor, hoodies och mer. Dessa olika typer uppfyller de olika behoven av övningssessioner, vinter- och sommarsäsonger.

Så medan du lagerför herrkläder från toppkläderleverantörer av cricketkläder, förbiser inte kvinnokläderna. Crickets popularitet ökar snabbare bland damerna och tillverkarna och leverantörerna erbjuder många olika kvalitetssorter för att möta sina klädkrav.

Taggar:
cricketklädtillverkare
Cricketklädleverantörer

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer