Weekly News Update

Som dessa inlägg? Följ oss på Twitter eller Facebook – det här är den redigerade versionen av vad vi läser! Du kan också följa oss på Pinterest och Instagram eller genom vårt RSS -flöde.
Fashionista upptäcker vad ett antal överklagningsredaktörer – från Harper’s Bazaar, Essence.com, Marie Claire, etc. – har på sina önskelistor denna högsäsong.
Ovanför lagstiftningen kommenterar sanningen att Amal Clooney funderar på att nedgradera hennes stora interaktionsljud för “allvarliga rättsfall.”
Working Mom talar om exakt hur affärer kan behålla sina arbetsmamma-anställda.
Muse delar fem praktiska effektivitetstips.
New York Times pratar med kvinnliga filmskapare och chefer om sexism i Hollywood.
Fler kvinnor blir coos inom teknikområdet, och förmögenhet pratar med några av dem för att ta reda på varför kvinnor utmärker sig i funktionen (varning: autoplay -annons före video) (H/T till bredbladet).
New York Magazine’s Science of Us har en video om New Harvard Service Institution Research Study som visade att be om rekommendationer kan få dig att se mer ut, inte mindre, kompetent.
För ditt skratt i veckan har toasten “missat anslutningar jag skulle vilja se.”

På Corporettemoms nyligen …

Vi pratade om semestergåvor till lärare.
Kat delade några kläder för arbetande mammor, inklusive några graviditetsfundament och tvättbara kontorskläder.

Missade vi något? Lägg till dem här, eller skicka dem till news@corporette.com. Säg tack till dig! Också: Är du en mamma eller mamma att vara? Missa inte denna veckas nyhetsuppdatering på Corporettemoms.

Vilka är de lägre gränserna för företagets avslappnade?

Detta kan vara ett konstigt tag, men något som alltid har vädjat till mig om traditionell konventionell förband är exakt hur tydligt definierat det är – exakt hur enkelt det är att klänning “på lämpligt sätt” för din kontorsklänningskod. Kostym. Mantelklänning. Byxor + blus. På baksidan beror “Business Casual” helt på din kontorskultur – liksom även då är det fortfarande lite iffy. (Och försöker avgränsa saker, som “smart casual” eller “småföretag casual” gör det bara ännu svårare!) Så låt oss diskutera: Vilka är de lägre gränserna för företagets avslappnade? Vilka plagg är lika avslappnad för ett kontor för företag?
{Relaterat: Du kan upptäcka en hel del av våra tidigare diskussioner om det här i vår guide till affärsavstånd för kvinnor}

Jag började tro på detta den andra natten eftersom det är tiden på året som vi normalt gör en mantelklänning. Vår bitwidget med besökarens favoriter såväl som långvariga bästsäljare är fortfarande så mycket som datum:

Några av de mest eleganta mantelklänningar för arbete från och med 2022: en / två / tre / fyra / fem (emellertid emellertid också)

Men … Jag känner att en hel del av dessa monterade mantelklänningar är lite överdrivna på ett “Business Casual” -kontor utan betydande, “Funkification” – coola skor, coola smycken, en rolig kofta, sweatshirtjacka eller till och med en denim Jacka (men Kyo – förstå ditt kontor).
Så jag sa, Aha, vi kommer att söka efter affärer som är avslappnade! såväl som det insåg problemet. Något som detta är troligtvis långt lika bra på de flesta “affärsmässiga” -kontor:

… Men något som det här är lite lika bra och efter-kyrkan/Momming:
(Nu länkad!)
För min $ 0,02 skulle jag hålla mig bättre till den här typen av klänning för ett kontorsbyggnadskontor (plus en kofta eller jacka för att täcka dina armar i situationen du är kall)-jag gillar exakt hur det inte finns någon bh, det är Bekväm har dock fortfarande struktur, liksom inte så bra eller puffig eller rufsad. (Frågan här är att dessa klänningar piller snabbt eller är mer benägna att visa konturer av underkläder än Ponte- eller ullklänningar – så YMMV.) Jag skulle också bära den med klackar eller andra skor som täcker mer av din fot.
(Ärmade val här.)
(Alla bilder är länkade; vad som helst från Talbots sedan jag var på att surfa där nyligen.)

Så låt oss diskutera – vilka klädformler fungerar för företagets avslappnade? Vilka plaggprodukter är lika konventionella (såvida det inte är en enorm dag), liksom vilka plaggprodukter som är lika avslappnade för ett kontor för affärsavfall?
Jag kommer att dela mina 0,02 dollar nedan, men jag är nyfiken på att höra dina tankar …
Kläderprodukter också avslappnade för de flesta affärer som är avslappnade
Som besökare alltid har noterat bör du leta efter vägledning om vad du ska ha på sig från midnivåer, inte C-sviten; Teorin har varit att C-sviten har förtjänat rätten att bära vad de vill.

rippad denim
Shorts (maaaaaaybe skorts, men … förstå ditt kontor)
Athletic Wear – Om det verkar som en tennisklänning bör du inte bära den för att fungera. Ditto för tydligare atletiska leggings såväl som joggar (kontra, säger, linne eller twill joggar).
Cruddy sneakers (eller sneakers som verkar vara tråkiga – jag skulle inkludera några av de 600 $ sneakers i den här klassificeringen!)
Flip-flops eller höga sandaler-Jag skulle på samma sätt lägga super avslappnade produkter som Birkenstocks här
Crocs, tofflor, UGG -stövlar, regnbotar eller snöboots använde hela tiden (istället för bara för din pendling)
mini-kjolar eller något som bar en betydande mängd ben (om du inte kunde bära kontrollbagage med det är det lika kort) (inte att du måste bära strumpbyxor-besökare har gjort mig till en hängiven av dessa bekväma slipshorts i sommar)
allt med en öppen rygg eller utsatt midriff
Allt som behöver en speciell behå (t.ex. spaghettirem, utanför axeln, halterstopparna)

{Relaterat: Vad man inte ska bära för att arbeta 2022}
Outfitformler för affärssammanträde
Jag tror fortfarande att klänningar verkligen är svåra att välja för arbete; Jag skulle göra fel på sidan av de mer strukturerade mantelklänningar eller klänningar gjorda av stretchier material, till exempel Lands ‘End eller denna typ av klänning från Talbots

“Column of Color” – det är alltid en traditionell metod att se polerad ut även om du gör det med en jeanjacka som din tredje bit. Exempel: Svart tee + svarta byxor + jeanjacka + lägenheter.
“Shades of a Color” – just här är din tredje bit en kofta, jacka eller annan skjorta som är en skugga lättare eller mörkare än din basskjortafärg. Exempel: ljusblå tee -skjortor + mörkblå cardigan + byxor.
Jeans + struktur -Om denim är acceptabla på ditt kontor (känner till ditt kontor !! Jag skulle starkt luta mig mot Dark Rinse Denim om det är), en metod för att få den att se mer polerad är att gå med mycket mer strukturerade bitar för resten av din outfit. Exempel: Denim + blazer + skarp vit blus + spetsiga lägenheter eller klackar.
Monoton – du ser oftast detta med svart, även om många bloggförfattare nu gör beige – men det kan vara ett riktigt kraftfullt utseende med något som grått eller, om du vågar, rött. Exempel: grå tröja + grå byxor + silverhalsband.
“Top Top Bottom” – just här dina två bästa stycken matchar exakt, liksom din botten är en helt annan färg. Ljusblå cardigan + matchande skal + svarta byxor. (Det finns mer samtida versioner av detta med längre / duster cardigans, beskurna skal osv. – Förstå ditt kontor innan du bär någon typ av dem att arbeta!)

Läsare, vad tror du är de lägre gränserna för affärsutbud (och övre gränser, om de finns)? Vad är lika avslappnad för ett kontor för affärer?
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com samt anslutna webbplatser.

Veckans kostym: Ann Taylor

Hatidé till Elizabeth, som informerade mig om denna Gawr-Geous Teal Pants-kostym från Ann Taylor. Färgen är “olycksbådande kricka”, vilket verkar vara ett udda namn för en kostymfärg, men hej.
Dräkten har tio olika matchande bitar (inklusive kurviga / raka nedskärningar), alla prissatta mellan $ 98 och $ 198. Många bitar finns i petite och vanliga storlekar 00-18. Den är gjord av en “luftig ullblandning”, som webbplatsen beskriver som en andningsbar, premium ullblandning med en “luftig känsla och helårsöverklagande.” Trevlig!
PSST: Denna Viridian Pants-kostym kommer i plus-storlekar … slumpmässig anmärkning från gårdagens stora uppdatering till vår lista över de bästa platserna att handla efter arbetskläder i plus-storlek: MMLF verkar avbryta deras plusstorlek, även om det fortfarande kan finnas en Få stycken kvar på webbplatsen.

Det här inlägget består av anslutna länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
Arbetskläder försäljning av anteckning för 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, upp till 70% rabatt!
Neiman Marcus – Försäljning är till försäljning, upp till 75% rabatt!
Net-a-Porter-7000+ nya linjer tillagda, upp till 80% rabatt!
Nordström – 7 000 nya markdowns för kvinnor
LO & SONS – Upp till 50% rabatt!
Of Mercer – StoreHouse Sale: Upp till 60% rabatt
LOFT: Summer Clearance: Upp till 70% rabatt på vanliga priser
J.Crew-$ 75 Denim & mycket mer slitstilar
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabatt på allt; $ 10 rabatt varje $ 50 du spenderar

Annan försäljning av anmärkning:
BUFFY-BAKT-TILL-SPARING: Upp till 15% rabatt på deras sängkläder
Fallskärm-Spara upp till 40% rabatt på sistchance-artiklarna
Föryngring – Vardagsrumsförsäljning: Upp till 30% rabatt (läsare älskar deras belysning)

Vad man ska få för arbete på J.Crew

Denna publicering består av affiliate -länkar såväl som Corporette® kan göra provisioner för inköp gjorda med länkar i detta inlägg. För mycket mer information se här. Säg tack till dig så mycket för ditt stöd!
Idag tittar vi på exakt hur man utvecklar en arbetsgarderob på J.Crew – du kan också inspektera exakt hur man utvecklar en arbetsgarderob på Talbots, Boden och Lands ‘End (och slutligen se hela serien om hur man ska utveckla en arbetsgarderob). Vi försöker fokusera på besökarens favoriter såväl som mycket populära klassiker – dina absolut bästa satsningar för att utveckla en tidlös, avancerad arbetsgarderob.

En annan utmärkt sak med J.Crew: De erbjuder nu storlekar lika mycket som storlek 24, såväl som alla klassiker nedan kommer vanligtvis i den storlek sorten (liksom små såväl som höga storlekar).
Läsare, vad är dina favoriter att få på J.Crew? Vilka produkter har du multiplar av – liksom vad får du så mycket att använda av att du skulle få det igen i ett hjärtslag?
(Några av de trendigare saker som besökarna har fått på J.Crew förra månaden inkluderar dessa 🙂
Scoop Cardigan / italiensk läderbälte / Formknit Suiting Shell
Vad man ska få för arbete på J.Crew: De allra bästa blazerna att köpa

Ett ton av läsarfavoriten blazrar kommer från J.Crew, inklusive de ovan: 1) som går ut, 2) Parke Blazer 3) Regent Blazer, såväl som 4) Eloise Sweatshirt Blazer. Sannerligen gör alla J.Crew Sweatshirt-blazrar ett uppträdande på våra mest köpta listor (liksom de på J.Crew Factory!).

Observera att för nummer 1-3 ovan är de vanligtvis tillgängliga för att passa material som säsongslös stretch, men ibland i roliga material som tweeds eller ljusa färger, vilket kan göra en rolig passform eller en utmärkt separat.
De finaste arbetstopparna för att komma till J.Crew

Perfekt tee-skjorta / irländsk linne / drapey popover / vintage t-shirt

Läsarna har gillade den bästa tee -tröjan i många år nu – det är en av våra föredragna tee -skjortor för skiktning på kontoret. De har på samma sätt varit ett stort fan av knappfronter och popovers. Vintage-tee-skjortlinjen är lite på den mycket mer avslappnade sidan, men en utmärkt grundläggande för ett service-back-kontor, en avslappnad dag eller helgen.
Observera att J.Crew Cashmere såväl som Merino -erbjudanden är utmärkta grunder på vintern, med allt från snygga stilar till otroligt traditionella cardigans.
De finaste arbetsklänningarna såväl som byxor för att komma till J.Crew

Cameron Pants / CV -klänning / nr 2 blyerts kjol / Kate direkt byxor

J.Crews Cameron-byxor är nästan alltid bland våra mest köpta produkter varje månad-byxorna finns i en rad längder såväl som tyger, i traditionella storlekar 00-24 förutom små storlekar. CV -klänningen är en mer loooongstanding besökare föredragen (leta efter den med en matchande blazer!); Du kan ofta upptäcka det i roliga material såväl som färger. Deras blyertskjolar har varit en av våra finaste blyertskjolar för arbete i flera år. Kate Pants är nykomlingar till J.Crews bästsäljare, men deras direkt klipp gör dem extremt för tillfället.
Andra besökares favoriter från J.Crew för helgen
4 ″ Stretch Chino Shorts (läsarens favorit, storlekar 00-24)
Eco Dreamiest Pyjamas (XXS-3X)