Hur man stylar klädsel med högkneskor under den här säsongen

Exakt hur man ska utforma klädsel med högkneskor under den här säsongen-över knästövlarna kommer tillbaka varje höst/vinter sedan sanningen är de alltid så mångsidiga .

via blankitinerär
De kan upptäckas i olika stilar såväl som färger såväl som du bör välja den som passar helt på benet. När du först försöker dem kan du upptäcka dem konstiga på exakt hur de ser ut på benen, men när du utformar dem i rätt metod vill du inte gå i andra stövlar.

via whowhatwear.co.uk
via vivaluxury.blogspot.com
via SouthernCurlsandPearls.com
Via LittleblondeBook.com
Via Fake-Leather.com
Du kan bära dem från arbete till firande medan du ger dig skydd mot kyliga såväl som på exakt samma tid som ger dig stil. Stövlar med hög knä eller så kallade benstövlar kan upptäckas i olika stilar såväl som färger såväl som du bör välja den som passar helt Borussia Dortmund Tröja på benet. Denna typ av stövlar ser finaste ut på höga damer.

Via Brooklynblonde.com
lårhögklassiker-stövlar med läder-klänning
Hur man utformar klädsel med högkneskor under den här säsongen via SouthernCurlsandpearls.com
4. -vet-over-the-kne-boots-with-tweed-klänning
Dessa snygga såväl som snygga stövlar ser fantastiska ut när de är i par med grundläggande kläder, eftersom de är starka och verkligen sticker ut av sig själva. Var dock försiktig med att använda dessa stövlar om du är botten-tunga eller SSC Napoli Tröja korta ben, eftersom det bara kan få dig att se stubbig och träsk din ram.

4.-cashmer-klänning-med-löga höga stövlar
3.-löga högstartade jeans-och-blazer
Hur man utformar klädsel med högkneskor under den här säsongen

Spara

Se även

Shoppa & stil, vinter mode
Exakt hur Urawa Red Diamonds Tröja man utformar vinterkläder såväl som var de ska handla dem

Spara